Category

Μάθετε ακριβώς πώς να επιλέξετε όμορφα καθώς και τα καλύτερα μάτια επικοινωνήστε με τους φακούς

ακριβώς πόσο συχνά ήταν ότι περπατούσατε στο δρόμο καθώς και με χαιρετισμένες δημόσιες συγκοινωνίες, όταν μπήκατε σε κάποιον που χρησιμοποιούσε Ένα από τα καλύτερα μάτια έρχεται σε επαφή με τους φακούς, καθώς και αντί να τα ενισχύσετε, έχετε κάνει έκπληξη από σοκ; Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορεί να είναι ότι το λεγόμενο καλύτερο μάτι έρχονται σε επαφή με τους φακούς που χρησιμοποιούνται από αυτούς δεν ήταν τόσο όσο το σημάδι, το υψηλής ποιότητας έξυπνο ή ίσως το χρώμα των καλύτερων ματιών να έρχονται σε επαφή με τους φακούς απλά δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους, στυλ ή τόνος δέρματος επίσης. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν για τις επιλογές της μόδας. Προτιμούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ακριβώς πώς να επιλέξετε την καλύτερη όμορφη μόδα να έρθετε σε επαφή με τους φακούς. Ελέγξτε έξω παρακαλώ καθώς και να κατανοήσετε ποια χρώματα για να επιλέξετε για τον όμορφο τόνο του δέρματος με τον οποίο έχετε ευλογήσει!
Οι τύποι μόδας έρχονται σε επαφή με φακούς
Υπάρχουν 2 τύποι χρωματιστών επαφών για κάθε τόνο του δέρματος.

Συνταγογραφούμενες επαφές χρώματος που βοηθούν την κατάλληλη στενότητα καθώς και την προαγωγία, και
Plano Color Επαφές που χρησιμοποιούνται για καλλυντικούς λόγους καθώς και τίποτα άλλο.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι έγχρωμοι φακοί που βλέπετε στην αγορά, καθώς και σε υψηλού επιπέδου εκθεσιακούς χώρους που πωλούνται είναι εκείνοι που βοηθούν να μιμηθούν τη φυσική εμφάνιση της ίριδας. Πρόκειται για μια περιοχή που έχει διαφορετικά χρώματα, σχήματα καθώς και γραμμές στο όνομά του και γι ‘αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθούν φακοί που ταιριάζουν με τη φυσικότητα για μια τέλεια εμφάνιση για να βρείτε.
Εδώ είναι ακριβώς πώς να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα έρχεται σε επαφή με φακούς
Υπάρχουν λίγα στοιχεία από τα οποία θα εξαρτηθεί η επιλογή επαφή με το έγχρωμο φακό όπως:
Χρώμα μαλλιών
Χρώμα του δέρματός σας

Αλλά σε πολλές περιπτώσεις, εκτός από αυτά τα δύο, υπάρχει ένας χαρακτήρας που γεννιόμαστε όλοι με τον οποίο θέλουμε να αναδείξουμε, καθώς και έτσι θα επιλέξουν χρωματισμένους φακούς που είναι λεπτές ή φυσικές ή ίσως αξιοσημείωτες καθώς και τολμηρές.

Εάν έχετε ελαφριά μάτια, η τροποποίηση στην εμφάνιση θα γίνει μόνο επιλέγοντας το λεπτό χρώμα να έρθει σε επαφή με φακούς, γεγονός που κάνει την ίριδα να φαίνεται εξαιρετικά φυσική. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε μια φυσική πινελιά καθώς και ένα διαφορετικό χρώμα ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιλικό προς το περιβάλλον ή γκρι, το οποίο είναι καλύτερο για τις γυναίκες με μεσαίο έως εξαιρετικά δίκαιους τύπους δέρματος.

Για τις γυναίκες που δεν πειράζουν την τολμηρή αξιοσημείωτη εμφάνιση, καθώς και έχουν φοβερό τόνους δέρματος με υποτονές σε μπλε μπλε, θα πρέπει να επιλεγεί ένα ζεστό χρωματισμένο χρώμα με το ζευγάρι φακών καθώς και να φορεθεί.

Εάν τα μάτια είναι σκοτεινά, απαιτείται να έχετε μια αδιαφανή απόχρωση για την ίριδα να καταστρέψει ή αλλιώς η αντανάκλαση της ίριδας θα το έκανε να φαίνεται σαν να τοποθετήθηκε ένα κομμάτι γυαλιού στα μάτια σας. Κάποιος μπορεί να δοκιμάσει φουντουκιά καθώς και ελαφριά καφέ αποχρώσεις μελιού, καθώς και για τους τολμηρούς, βιολέτες, οικολογικές φιλίες, καθώς και μπλουζ θα ήταν καλό να φορέσει.
[SC: MediaD]

Χρώμα φακού ματιών για δίκαιο δέρμα

Χρώμα φακών ματιών για σκοτεινό δέρμα

Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του καλύτερου χρωματισμένου έρχονται σε επαφή με τους φακούς καθώς και ακριβώς πώς να τα φορέσετε, καθώς και μαζί με ποιες που θα επιλέξετε για τον τόνο του δέρματός σας είναι διαθέσιμο σε χρήσιμο για εσάς.
Πηγή εικόνων: Pinterest