Category

Τα καλύτερα καταστήματα κοσμημάτων διαμαντιών στην Ινδία

Ο για το πέρασμα της νέας χιλιετίας έχει δει μια επανάσταση στο εμπόριο διαμαντιών. Τα διαμάντια, μια πολύτιμη πέτρα που είναι, δεν είναι πλέον πιο μακριά από τις επιθυμίες της κοινής μεσαίας τάξης της Ινδίας όπως ήταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’60. Εδώ είναι μια λίστα με τα περισσότερα που πήγαν στα καταστήματα διαμαντιών στην Ινδία.
[Επίσης, διαβάστε: Γνωρίζατε αυτά τα γεγονότα για τα διαμάντια]

Καταστήματα διαμαντιών στην Ινδία
Μια σειρά από καταστήματα αλυσίδας διαμαντιών στην Ινδία που έφεραν ορισμένες από τις επιφανείς μάρκες το κατέστησαν αυτό το δυνατό καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών. Ακόμη και ένας intern με μηνιαίο μισθό δεκαπέντε χιλιάδων ρουπιών μπορεί να αντέξει οικονομικά να σώσει μερικούς στην τσέπη της και να επενδύσει σε ένα κομμάτι αυτού του περιζήτητου βράχου.
1. Nakshatra
Το Nakshatra είναι μια μάρκα κοσμημάτων με βάση το Μουμπάι. Πρόκειται για μια επιχείρηση του ομίλου Gitanjali, η οποία από μόνη της είναι ένα σπίτι πολλών δισεκατομμυρίων. Το Nakshatra ιδρύθηκε το έτος 2000 με σκοπό να κάνει το διαμάντιο κοσμήματα φιλικό προς το βασικό ινδικό νοικοκυριό. Ειδικεύονται σε σύνολα λαιμού, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε νέα σχέδια. Τα καταστήματα Nakshatra βρίσκονται σχεδόν σε κάθε πόλη της χώρας. Για εκείνα τα μέρη όπου τα καταστήματα Nakshatra δεν έχουν ανοίξει ακόμα, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την ηλεκτρονική τους αγορές.
Πηγή: Facebook.com/nakshatradiamonds.in2. Καρτάλανο
Το Caratlane είναι μια άλλη μάρκα κοσμημάτων διαμαντιών στην Ινδία που ξεκίνησε ως ηλεκτρονικό κατάστημα που χειρίζεται κοσμήματα διαμαντιών. Ιδρύθηκε το 2008. Εκτός από την αντιμετώπιση κοσμημάτων διαμαντιών. Το Caratlane περιλαμβάνει επίσης τον εαυτό του σε πωλήσεις χρυσού νομίσματος. Αν και ξεκίνησε ως ηλεκτρονικό κατάστημα, η σημαντική προσαρμογή του Caratlane το είχε οδηγήσει να ανοίξει πολλαπλά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που δημιούργησαν οι αγοραστές. Η μάρκα έχει μερικά από τα πιο εξαιρετικά σχέδια όταν αφορά τα δαχτυλίδια και τα μενταγιόν, ειδικά αυτά με κίνητρα λουλουδιών. Τα μοτίβα είναι πολύ σήμερα, και μπορεί κανείς να το φορέσει για να δουλέψει καθώς και το πάρτι.

Πηγή: Facebook.com/caratlane3. Gili
Αν και τα τελευταία 15 χρόνια η Nakshatra έχει κάνει ένα σημάδι από μόνη της στο εμπόριο διαμαντιών, η Gili ήταν τα πρώτα εμπορικά σήματα κοσμημάτων που έφεραν ο όμιλος Gitanjali το 1994. Αυτή ήταν η πρώτη μάρκα κοσμημάτων που λιανικής πώλησης μέσω διαφόρων πολυκαταστημάτων στο Ινδία. Η Gili εξακολουθεί να συνεχίζει να τρέχει καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα και να διατίθεται κοσμήματα με διαμάντια σε τιμές φιλικές προς τον προϋπολογισμό. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα Gili στην περιοχή σας, μπορείτε να αγοράσετε με βεβαιότητα τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το HomeShop 18. Είναι πιστοποιημένα προϊόντα και η ποιότητα δεν μπορεί ποτέ να είναι ερώτηση. Ωστόσο, ο κατάλογος του Gili μπορεί να είναι λίγο υψηλό τέλος σε σύγκριση με το Caratlane.
Πηγή: thecityonsale.com [SC: MediaD]

4. Bluestone
Το Bluestone είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων διαμαντιών στην Ινδία και λειτουργεί πρακτικά με την πλήρη έννοια. Τούτου λεχθέντος, η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων τους δεν υπολείπονται σε κανέναν από τους ανταγωνιστές τους που τρέχουν μέσα από τα καταστήματα σε πολυτελή εμπορικά κέντρα. Στην πραγματικότητα, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το Bluestone δεν απαιτεί να ενοικιάσει και άλλα λειτουργικά έξοδα. Αυτό τους επιτρέπει να πωλούν τα προϊόντα τους σε πολύ ονομαστικές τιμές. Τα καλύτερα προϊόντα του Bluestone περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο εξωφρενικά μενταγιόν που θα διαφωτίσουν τη διάθεσή σας μέσα σε λίγα λεπτά.
Πηγή: Bluestone.com5. D’Amas
Διατίθεται σε πολλαπλά καταστήματα σε ολόκληρη την Ινδία, ο D’Amas ήταν ένα εγχείρημα που αναλήφθηκε από κοινού από τον Gitanjali Group και τον Damas από το Ντουμπάι. Η σειρά προϊόντων του D’Amas περιλαμβάνει μερικά εξαιρετικά κομμάτια σε απλό χρυσό με διαμάντι και άλλους πολύτιμους χρωματισμένους βράχους. Όντας ένα διάσημο κατάστημα διαμαντιών στην Ινδία, η ευρεία συλλογή του καλύπτει όλες τις διαθέσεις, τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τα συναισθήματα των καταναλωτών που ανήκουν σε διάφορες γενιές και για όλες τις περιπτώσεις. Μερικά από τα νυφικά σύνολα του D’Amas μπορούν να σας αιχμαλωτίσουν με την υπνωτική τους δύναμη.

Πηγή: Facebook.com/ddamas.co.in6. Tanishq
Το Tanishq που παρουσιάστηκε από τον Titan είναι η πιο διάσημη μάρκα κοσμημάτων διαμαντιών όταν αφορά τους Ινδούς αγοραστές. Έχουν παρουσιάσει τα διαφοροποιημένα ινδικά προσαρμοσμένα νυφικά σύνολα που είναι κατάλληλα για κάθε περιοχή. Τα καταστήματα του Tanishq έχουν εμφανιστεί σε κάθε γωνιά και γωνιά της χώρας. Κάποιος θα βρει ένα εύκολο κρεμαστό κόσμημα να φορέσει στο γραφείο, καθώς και ένα βαρύ σετ για το γάμο του Bejewel One στο Tanishq. Η τιμή που επισημαίνεται σε αυτά τα προϊόντα δικαιολογεί εντελώς τη λαμπρότητα που φέρουν.
[Επίσης, διαβάστε: τύποι περικοπών διαμαντιών για το χέρι σας]