Category

Τι να φορέσετε την καλοκαιρινή ημερομηνία και πού να τα ψωνίσετε

Υπάρχει κάτι που ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη και αν έχετε απολύτως ιδέα τι να φορέσετε σε μια καλοκαιρινή ημερομηνία. Είτε απλά κάνετε μεσημεριανό ή πηγαίνετε για μια βόλτα στη λίμνη, κοιτάζοντας μοντέρνα και κομψά ταυτόχρονα με την έτοιμη ημερομηνία στολή πρέπει να είναι το κρίσιμο πράγμα σας αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από όλα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ντύσετε για μια καλοκαιρινή ημερομηνία όπου κι αν σας παίρνει το πρόσωπό σας. Παρουσιάστηκε, ειδικά το καλοκαίρι, η επιλογή των θέσεων ημερομηνίας είναι ατελείωτη, μπορεί να σας μεταφέρει σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος. Επειδή ο καθένας έχει μια ευκαιρία να κάνει το ντύσιμο να αισθάνεται σαν μια ειδική πριγκίπισσα της ημέρας. Ειδικά μια ημερομηνία με κάποιον ειδικό. Είτε πρόκειται για μια τυφλή ημερομηνία είτε για πρώτη συνάντηση με τη συντριβή της εφαρμογής χρονολόγησης στην πραγματική ζωή, ή μια ημερομηνία για να γιορτάσετε μια επέτειο, θα θελήσετε να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση, τουλάχιστον με την ιδανική στολή.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε μια καλοκαιρινή ημερομηνία, εάν το πρόσωπό σας σας μεταφέρει σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μέρη παρακάτω:

Τι πρέπει να φορέσουμε σε καλοκαιρινή ημερομηνία;

Ημερομηνία μεσημεριανού

Αυτό το σχέδιο ημερομηνίας γεύματος μπορεί να φαίνεται σαν το πιο εύκολο να φορέσει, αλλά αν είστε πολύ περιστασιακοί, θα μπορούσατε να καταλήξετε να μοιάζετε σαν να συναντάτε έναν φίλο σε ένα καφενείο. Μην ανησυχείτε για αυτό, όμως, από την εμπειρία μας, το πολύ αγαπημένο σας ζευγάρι τζιν και μια κορυφή της δεξαμενής πίσω θα κάνει το τέχνασμα. Προσθέστε βασικά αξεσουάρ και επίπεδη παπούτσια που θα σας συνοδεύσουν στο εστιατόριο.

Cross Wrap Off Carry Crop Top

Αγορά εδώ

Υψηλή μέση ακατέργαστη στρίφωμα τζιν με τα πόδια

Αγορά εδώ

Ημερομηνία συναυλιών

Βλέποντας μια μπάντα ή μια συναυλία είναι αρκετά πιθανή για μια καλοκαιρινή ημερομηνία, αν έχετε μια κοινή γεύση σε αυτά τα πράγματα. Φόρεμα για την περίσταση φορώντας κάτι σκοτεινό, όπως μια κορυφαία καλλιέργεια συνδυασμού και μικρά τζιν και συνδυάστε τα με σακάκι denim ή δερμάτινο σακάκι. Εάν σχεδιάζετε να πάτε για μεσημεριανό γεύμα και να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο μετά. Με αυτή τη βασική αλλά ξεκάθαρη εμφάνιση, η ημερομηνία σας θα γνωρίζει ότι έχετε καταβάλει στην προσπάθεια.

Λεπτομέρεια αλυσίδα One Carry Tank Top

Αγορά εδώ

Λυγισμένα δερμάτινα σορτς

Αγορά εδώ

Διπλές τσέπες στερεά δερμάτινα παλτό

Αγορά εδώ

Ημερομηνία πικνίκ

Εάν και οι δύο θέλετε να απολαύσετε τις υπαίθριες και περιστασιακές δραστηριότητες, αυτή είναι η ημερομηνία για εσάς. Και ενώ ένα σύντομο ταξίδι στην κοιλάδα μπορεί να μην είναι για όλους, δεν δείχνει απολύτως ότι δεν μπορείτε να ντύσετε το ρόλο. Αυτά τα μοντέρνα σετ δύο κομματιών, σε συνδυασμό με ένα περιστασιακό ζευγάρι πάνινα παπούτσια, θα σας κρατήσουν το καλύτερο σας όλη την ημέρα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μεταφέρετε νέα ρούχα όλη την ημέρα μόνο και μόνο επειδή πήγατε σε μια ημερομηνία μετά τη δουλειά. Κάντε το εύκολο στον εαυτό σας επιλέγοντας μια καθημερινή ‘FIT’. Απλά βάλτε μερικά τολμηρά αξεσουάρ και ετοιμαστείτε.

Κουμπί μπροστά και στερεά σορτς setbuy εδώ

Στα σορτς μέσης σορτς με μπροστινό μανίκι

Αγορά εδώ

ΒΡΑΔΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Προσαρμόστε τη διατύπωση του φόρεμα σας ανά τοποθεσία, λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικά υλικά και στρώματα ανάλογα με τη θερμοκρασία έξω και πάντα παραμένετε αληθινά στην ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ σας. Είτε είστε έξω περιπλανώμενοι γύρω από το εμπορικό κέντρο μετά το δείπνο, αυτή η κορυφή της καλλιέργειας + σετ φούστας θα σας κάνει να μοιάζετε με ένα έργο τέχνης και απίστευτα κομψό.

Lapel λαιμό μακρύ μανίκι καλλιέργεια κορυφής και κόψτε φούστα setbuy εδώ

Δείτε επίσης

Κατάστημα και στυλ
5 λόγοι που χρειάζεστε μια συλλογή από camis

Ανοίξτε πίσω το σπασμένο αμάνικο maxi dressbuy εδώ

Ημερομηνία κινηματογράφου

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με δύο κομμάτια σορτς όταν αφορά τις ημερομηνίες κινηματογραφικών ταινιών όπως ποτέ άλλοτε. Κρατήστε τη δική σας από την εμφάνισή σας πολύ παρόμοια με ένα εξώφυλλο στην παραλία προσθέτοντας μερικά καλά τοποθετημένα αξεσουάρ. Βάλτε μια μικροσκοπική λαβή για να το ξεπεράσει και είστε καλό να πάτε.

Lapel λαιμό μακρύ μανίκι μπλουζάκι και δύο σορτς τόνου χωρίς δεξαμενή topbuy εδώ

Βυθίστε το λαιμό πλεκτό Sweaterbuy εδώ

Εντάξει, τώρα που έχουμε αποφασίσει τι να φορέσουμε το καλοκαίρι με βάση την τοποθεσία, τότε η επόμενη ερώτηση είναι …

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε καλοκαιρινά ρούχα;

Έχουμε αγγίξει αυτό το θέμα πριν, για τα καλύτερα καταστήματα για το καλοκαίρι για ψώνια, αλλά αυτό το ντύσιμο για μια ημερομηνία είναι λίγο δύσκολο. Η πίεση που θέλουν να φαίνονται απολύτως εντυπωσιακά στα ρούχα σας, οι συχνά άγνωστες πτυχές του πού πηγαίνετε ή τι πρόκειται να κάνετε και η τεράστια πίεση της χρονολόγησης μπορεί να θορυβιάσει τη συνολική σας ικανότητα να λαμβάνετε αποφάσεις.

Όλες οι επιλογές εδώ που επιλέξαμε για να δούμε όλα τα βλέμματα και πρέπει να δοκιμάσετε για την επόμενη καλοκαιρινή σας ημερομηνία είναι οι συλλογές από το Solado. Έτσι, έχουμε ελέγξει τη λίστα αγορών από τη λίστα σας όταν αφορά τα καλοκαιρινά ρούχα ημερομηνίας που θα σας παρουσιάσουν την καλύτερη συλλογή τους.

Είτε σας αρέσει το καλοκαίρι μοιάζει με περιστασιακές κορυφές καλλιέργειας, και ένα σετ κομμάτια, αυτό το εμπορικό σήμα έχει κάτι για εσάς. Και οι συλλογές τους στόχο να σας κάνουν να τους φορέσετε σε επανάληψη ή πολύ περισσότερες από μία φορές, μοιραστείτε αυτά με τους φίλους σας και επιστρέψτε και ψωνίστε για καλοκαιρινές συλλογές όταν θέλετε κάτι νέο.

συμπέρασμα

Ρίξτε σε αυτό το επιπλέον στοιχείο της χρονολόγησης στην κολλώδη καλοκαιρινή ζέστη και είστε πραγματικά σε πρόβλημα αν δεν θεωρήσετε το υλικό και το στυλ που θα φορέσετε. Αν yonull