Uncategorized

Μύθοι για τα ρούχα φανέλας που πρέπει να γνωρίζει κάθε εραστής της μόδας!

Μύθοι για τα ρούχα φανέλας που πρέπει να γνωρίζει κάθε εραστής της μόδας!
18/09/2017, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
«Ελέγξαμε τα πουκάμισα με μια μάλλινη υφή» – αυτή είναι η εικόνα που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τα ρούχα φανέλας. Αλλά είναι ότι το μόνο που πρέπει να πιστέψουμε για τη φανέλα; Καθώς η εξέλιξη της μόδας βρίσκεται σε λειτουργία και εκατομμύρια νέα σχέδια, μοτίβα και υφάσματα έρχονται κάθε σεζόν, το φανέλα έχει επίσης πάρει μια νέα μορφή. Προστέθηκε στυλ, ενισχυμένα σχέδια και μείγμα υφασμάτων έχουν κάνει το φανέλα ένα πολύ πιο κατάλληλο ύφασμα για όλα τα καιρούς. Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε σε πολλά διαφορετικά στυλ. Είτε σας αρέσει η μόδα του ράπερ, το στυλ Grunge ή το γενικά αρσενικό ξυλεία – η φανέλα είναι η τελική απάντηση σε όλα αυτά. Λοιπόν, αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για την υιοθέτηση φανέλας ως καθημερινή φθορά και θέλετε να μάθετε πολλά περισσότερα γι ‘αυτό, εδώ είναι μερικοί μύθοι για εσάς.

Η φανέλα δεν είναι μόνο για το χειμώνα:
Νωρίτερα, η φανέλα ήταν κατασκευασμένη με μαλλί. Ακόμα τώρα, έχουμε αυτή την πεποίθηση ότι η φανέλα είναι κατασκευασμένη μόνο από μαλλί και για το λόγο αυτό μπορεί να προσφέρει ζεστασιά. Η χρήση της φανέλας ξεκίνησε στην Ουαλία όπου οι αγρότες φορούσαν αυτό για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τα στοιχεία. Αργότερα, φορούσε οι ξυλουργοί που συμμετείχαν πολύ περισσότερο στην επιχείρηση κοπής δέντρων. Μετά από αυτή τη φανέλα ήταν σχεδόν αόρατη. Ήταν η μουσική Grunge που έδωσε στο Flannel μια είσοδο στον κόσμο της μόδας. Και μέχρι τώρα η φανέλα παρέμεινε μια δημοφιλής επιλογή ακόμη και μεταξύ των διασημοτήτων. Η φανέλα είναι η καλύτερη περιστασιακή φθορά που οι κολεγιακοί-επισκέπτες αγαπούν να καμαρώνουν.

Το Plaid δεν είναι φανέλα:
Πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζουν ότι το καρό και η φανέλα δεν είναι το ίδιο πράγμα. Έχουμε αναπτύξει αυτή την πεποίθηση επειδή η φανέλα ήταν πάντα διαθέσιμη στο καρό μοτίβο. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι το καρό είναι μια εκτύπωση και η φανέλα είναι ένα ύφασμα. Οι έλεγχοι που βλέπετε στα χονδρικά πουκάμισα με φανέλα γυναικών ονομάζονται καρό. Αυτό το μοτίβο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε άλλο ύφασμα εκτός από τη φανέλα. Αυτός είναι ο λόγος; Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα τα πλέγματα δεν είναι φανέλα και αντίστροφα. Οι εταιρείες Flannel Replying USA καινοτομούν διάφορες νέες εκτυπώσεις για μπλουζάκια με φανέλα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εάν είστε λιανοπωλητής, αυτά τα νέα ρούχα φανέλας είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας.
Τα ρούχα φανέλας συρρικνώνονται μετά το πλύσιμο:
Μια άλλη λανθασμένη ιδέα για τη φανέλα είναι ότι συρρικνώνεται μετά από ένα πλύσιμο. Προς το παρόν, λόγω της ανάμειξης πολλών άλλων υφασμάτων, η φανέλα έχει γίνει ισχυρότερη. Η προηγούμενη έκδοση της φανέλας που χρησιμοποιείται για να συρρικνωθεί μετά από πλύσεις. Αλλά τώρα το ύφασμα είναι πολύ πιο βελτιωμένο και δεν υποκύπτει στη συρρίκνωση.

Έτσι, τώρα φτιάξτε τα ρούχα φανέλας την καθημερινή σας φθορά.

Ετικέτες:
φανέλα ρούχα
Φανέλα ρούχα ΗΠΑ
φανέλα πουκάμισο ΗΠΑ ΗΠΑ
Φανέλα Tee Shirts USA
Χονδρική γυναικεία φανέλα πουκάμισα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια