Category

Η αξιολόγηση του κοινωνικού δικτύου για την ανάλυση του Internet Color Analysis Services

με επηρέασε να κάνω οποιοδήποτε είδος πραγμάτων τα τελευταία χρόνια (μερικά μεγάλα, αμφισβητήσιμα), ωστόσο ένα από τα καλύτερα ήταν κράτηση “Color Consult” για να ανακαλύψετε τις αποχρώσεις που κολακεύουν τα μαλλιά μου καθώς και τον τόνο του δέρματος.
Για μερικούς ανθρώπους, αυτό το είδος πράγματος είναι προφανές. Δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες σε αυτόν τον πλανήτη, δεν είχα ακόμα ιδέα τι ήταν οι υπόγειοι του δέρματός μου, καθώς και, ενώ κατάλαβα ότι έβγαλα προς συγκεκριμένα χρώματα στην ντουλάπα μου καθώς και όχι σε άλλους, δεν μπορούσα να προσδιορίσω γρήγορα ένα μοτίβο. Έχω κάνει μια προσεκτική προσπάθεια να “αγοράσει καλύτερα” πρόσφατα, καθώς και πραγματικά ήλπιζα ότι η μείωση του πεδίου των επιλογών χρωμάτων θα βοηθούσε να μειώσει τον αριθμό των αποδόσεων καθώς και τον αριθμό των προϊόντων που κρέμονται στην ντουλάπα μου με το Ετικέτες ακόμα.
Δοκίμασα παρήγαγο πολύχρωμο. Η μητέρα μου προσπάθησε τον γκουρού σας – εδώ είναι οι αξιολογήσεις μας για τις περιπέτειές μας για την ανάλυση χρώματος στο Διαδίκτυο!
Αναγνώστες, έχετε σκεφτεί ποτέ να “κάνετε τα χρώματα σας”; Έχετε οποιοδήποτε είδος αξιολογήσεων για να μοιραστείτε στις υπηρεσίες ανάλυσης χρωμάτων στο Διαδίκτυο;
Ν.Β. Η Elizabeth καθώς και η μητέρα της πλήρωσαν και τις δύο υπηρεσίες από την τσέπη. Αυτή η δημοσίευση δεν χρηματοδοτείται από καμία εταιρεία.
Το 411 στην ανάλυση χρωμάτων στο Διαδίκτυο
Η έννοια της ανάλυσης χρωμάτων δεν είναι νέα. Όποιος βρισκόταν στη ζωή στη δεκαετία του ’80 πιθανότατα να έχει κατά νου το φαινόμενο της ποπ κουλτούρας “Color Me Beautiful”. Δεν είμαι ειδικός, ωστόσο η γενική ιδέα είναι ότι όλοι έχουν τη δική τους τέλεια παλέτα χρωμάτων, με βάση τα ξεχωριστά μαλλιά, τα μάτια τους, καθώς και τα χρώματα του δέρματος. Τα καλύτερα χρώματα υπογραμμίζουν τα χαρακτηριστικά σας, ενώ τα λάθος χρώματα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε εξαντλημένα ή ξεπλυμένα.

{Σχετικά: Τα προτιμώμενα χρώματα σας για την ντουλάπα εργασίας σας}
Οι παλέτες χρώματος έχουν ανατεθεί διαφορετικές εποχές: άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, καθώς και χειμώνα. Σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, τα χρώματα της χειμερινής περιόδου είναι φοβερά καθώς και βαθιά (σκεφτείτε τόνους κοσμημάτων), τα χρώματα το καλοκαίρι είναι φοβερά καθώς και μαλακά (μαλακά μπλουζ, πορφυρά, πράσινα), τα χρώματα της άνοιξης είναι ζεστά καθώς και μαλακά (ροζ, κίτρινα , Camel), καθώς και τα χρώματα του φθινοπώρου είναι ζεστά καθώς και βαθιά (σκουριά, χαρτογράφηση, καφέ, μπορντό). Μεταξύ αυτών των εποχών, υπάρχουν παραλλαγές, οπότε, για παράδειγμα, αν είστε κάπου ανάμεσα σε ένα φθινόπωρο καθώς και ένα χειμώνα, μπορείτε να καταλήξετε με μια χρωματική παλέτα “βαθύ φθινόπωρο”, η οποία περιλαμβάνει τις πλουσιότερες, πιο σκοτεινές αποχρώσεις στο The Φθινόπωρο οικογένεια.
Οι περιπέτειές μας με την ανάλυση χρωμάτων στο Διαδίκτυο
Έχουμε μια οικιακή γαμήλια εκδήλωση, έτσι ώστε η μητέρα μου καθώς και εγώ ο καθένας προσπάθησα ένα διαφορετικό στην υπηρεσία ανάλυσης χρωμάτων στο Διαδίκτυο για να βοηθήσουμε να περιορίσω την περιήγηση μας για ρούχα.
Η εμπειρία μου με παραγόμενο πολύχρωμο
Χρησιμοποίησα παρήγαγο πολύχρωμο. Η διαδικασία ήταν αρκετά εύκολη. Υποβλήθηκα μια σειρά από εγωισμούς με διαφορετικά χρώματα που έπεσαν πάνω από τους ώμους μου. Συνθέτουν πίσω λίγες μέρες αργότερα, ζητώντας μερικές πολύ περισσότερες επιλογές, καθώς και λίγες μέρες μετά από αυτό πήρα τα αποτελέσματά μου. (Δηλώνουν στον ιστότοπο ότι χρειάζονται 30 ημέρες, ωστόσο το πήρα πολύ πιο γρήγορα!)
{Σχετικά: Ακριβώς πώς να παράγετε μια ντουλάπα κάψουλας για εργασία με τα προτιμώμενα χρώματα σας}
Έλαβα ένα ολοκληρωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια εξήγηση για τον τόνο του δέρματός μου, μια λίστα με 20 αποχρώσεις που συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά μου, μερικές προτάσεις για τα χρώματα που θα έπρεπε να αποφύγω, καθώς και κάποια μακιγιάζ καθώς και συστάσεις νυχιών. (Σημειώστε ότι οι προτάσεις μακιγιάζ προέρχονται από την BeautyCounter, η οποία είναι MLM, ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξίσου γρήγορα τις προτάσεις σκιάς για να αγοράσετε από άλλες μάρκες.)

Ανακάλυψα ότι είμαι ένας φοβερός χειμώνας, οπότε θα έπρεπε να ψάχνω κυρίως για βαθιούς τόνους κοσμημάτων. Με την προϋπόθεση ότι η επιλογή μεταξύ σμαραγδένιου καθώς και ελιάς, το Emerald θα είναι πολύ πιο κολακευτικό. Αν ρίξουμε μια ματιά στο Lilac ή στο Αμέθυστο, επιλέγω τον Αμέθυστο. Η δέσμη διατιμάται στα $ 180, ωστόσο στέλνουν τακτικά κωδικούς προώθησης στη λίστα αλληλογραφίας τους.
{Σχετικά: Ακριβώς πώς να προσθέσετε χρώμα στην ντουλάπα εργασίας σας όταν συνήθως φοράτε ουδέτερα}
Η εμπειρία της μαμάς μου με τον γκουρού σας
Η μητέρα μου χρησιμοποίησε τον γκουρού σας, καθώς και μια λιγότερο ολοκληρωμένη διαδικασία, ωστόσο πιστεύω ότι τα αποτελέσματα ήταν επίσης καλά. Έστειλε μια γρήγορη σειρά εαυτών, καθώς και μια ψηφιακή και φυσική κάρτα χρωμάτων με τα καλύτερα χρώματα της σε αυτό. Είναι ένας “χειμώνας λυκόφως”, που φαίνεται να είναι ένα διαφορετικό, κορυφαίο όνομα ποιότητας για τον φοβερό συνδυασμό χειμερινής σεζόν που έλαβα. Ήμουν λίγο έκπληκτος, αφού είμαι πολύ πιο δίκαιος από την ίδια, με ελαφρύτερα μάτια καθώς και κάπως ελαφρύτερα μαλλιά. Ανεξάρτητα από αυτό, ο συνδυασμός χρωμάτων φαίνεται να λειτουργεί όμορφα και για τους δυο μας! Για τη δική της, αναβαθμίσαμε από την προκαταρκτική δέσμη για να έχουμε έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό μακιγιάζ καθώς και να έχουμε κάποιες φανταστικές συστάσεις για μια ποικιλία φυσικών για παρατήρησηικανή εμφάνιση.
{Σχετικά: Εκτυπώσεις καθώς και Προσωπικό Στυλ: Ποιες εκτυπώσεις καθώς και δομές είναι “εσείς”;}
Το χρωματικό γκουρού σας είναι ποικιλία από 155 $, η οποία περιλαμβάνει μια κάρτα χρώματος καθώς και “Έκθεση Glow Color”, σε 245 δολάρια, η οποία περιλαμβάνει την κάρτα μακιγιάζ καθώς και το Color Color Consult, σε 545 $ που περιλαμβάνει μια συνομιλία μέσω βίντεο 45 λεπτών με τον ιδρυτή . Πήραμε τη μητέρα μου το πακέτο $ 155 με $ 40 add-on για την κάρτα μακιγιάζ.
Μας στο Internet Color Analysis Reviews: Ναι ή όχι
Συνολικά, ήμασταν και οι δύο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, καθώς πιστεύω ότι και οι δύο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να εξαλείψουμε μερικά προϊόντα από την ντουλάπα μας που δεν δούλευαν για μας. Προφανώς, μπορείτε να φορέσετε τα χρώματα που θέλετε (εξακολουθώ να κρέμομαι σε ένα μπλουζάκι ελιάς που αγαπώ), ωστόσο η διαδικασία με βοήθησε σίγουρα να βάλω το δάχτυλό μου για το γιατί φτάνω για μερικά προϊόντα πολύ περισσότερο από άλλα, επίσης Όπως θα βοηθήσει ιδανικά στην εκτέλεση της αγοράς μου στο μέλλον.
Αναγνώστες, λένε: Είχατε ποτέ μια ανάλυση χρωμάτων στο Διαδίκτυο ή με άλλο τρόπο “είχε κάνει τα χρώματα σας”; Είτε έτσι είτε αλλιώς, ποια είναι τα προτιμώμενα χρώματα σας για να φορέσετε για δουλειά καθώς και Σαββατοκύριακα;
Εικόνα αποθεμάτων μέσω φωτογραφιών κατάθεσης / alterphoto.